"Laboratoriumgas" is een vrij brede term en kan voor veel gebruikers veel betekenen. Voor sommigen definieert het de gassen die nodig zijn voor procesbeheersing, zoals helium als een gaschromatografisch (GC) dragergas, of is het een puur gas dat nodig is om te helpen bij het functioneren van het instrument. Voor anderen wordt het gebruikt om instrumenten te kalibreren of als instrumentondersteuning en vereist strikte analyse om te voldoen aan de specificaties van de fabrikant.

Laboratoriumtoepassingen vereisen een hoge mate van zuiverheid bij het gebruik van perslucht – of het nu gaat om analyses, kwaliteitstests of cleanroomproductie. De focus ligt uiteraard op de veilige beschikbaarheid en het duurzaam kosteneffectief genereren van perslucht.

Regelmatige kwaliteitscontrole van de perslucht tegen de gestelde eisen is dus absoluut geen luxe. Maar ook in het geval van het ingrijpen in leidingsystemen (perslucht of high-purity gas) denk hierbij aan modificaties, reparaties, uitbreiding of nieuwbouw is kwaliteitscontrole een must.

Wilt u een afspraak maken voor een kwaliteitscontrole? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak
L&G_laboratoria

Laboratorium voorlucht en gassen

Wij waarborgen veilig werken, patiëntveiligheid,voedselveiligheid en proces zekerheid.

Contact

Van Leeuwenhoekweg 23241 MG Middelharnist 0187 - 47 84 44

Stel uw vraag