CO2 testen? NEDLAB is een gespecialiseerd laboratorium!

NEDLAB is gespecialiseerd en gecertificeerd in het analyseren en onderzoeken van luchten en gassen, onder andere op het gebied van CO2. We zijn geaccrediteerd conform de NEN-EN-ISO/IEC 17025 norm.

Meer over testen van lucht en gassen

Lucht & gassen valt onder de NEDLAB groep en is een geaccrediteerd laboratorium in Nederland. Wij voeren professionele luchtanalyses uit om uw lucht te testen waardoor we afwijkingen opmerken, verhelpen of voorkomen. De onderzoeken die wij uitvoeren zijn heel verschillend. U wilt een lucht, gas of andere stof laten testen op het gehalte CO2. Laat uw vraag of opmerking achter via het formulier op deze pagina. co2 testen

Aanleiding voor het testen van Co2

Er zijn verschillende aanleidingen om te testen op koolstofdioxide. Denk bijvoorbeeld aan het CO2 niveau in een aquarium, het vaststellen van CO2 in uitlaatgassen of het testen van de CO2 waarde in bloed binnen de gezondheidszorg. NEDLAB focust op het onderzoeken, analyseren en testen van luchten en gassen, maar ook voor aanvragen over andere substanties bent u bij ons aan het juiste adres.

Specialist in Lucht & Gassen

Wij onderzoeken bijvoorbeeld het gehalte van Co2 in ademlucht, toegepaste lucht en gassen in de industrie, medicinale gassen of perslucht. Veelvoorkomende vragen die wij binnenkrijgen zijn vragen over de samenstelling en de kwaliteit van lucht. In ons laboratorium testen wij volgens onze quality control service. Het doel is de kwaliteit van de lucht of het gas te waarborgen. Wij voldoen aan de NEN-EN-ISO/IEC 17025 norm.

Hoe werken wij?

We ontvangen graag een duidelijke omschrijving van uw vraag zodat we een goede inschatting kunnen maken van de mogelijkheden om het betreffende gas, lucht of andere substantie te testen op CO2. Wij maken eerst een voorstel voor u waarna we, na uw akkoord, een monster ter plaatse afnemen. Wij verwerken onze bevindingen in een rapport dat we voorzien van een onderbouwd en degelijk advies.

Co2testen
CO2 testen

Kies voor NEDLAB


Hét geaccrediteerde laboratorium van Europa, wij testen, analyseren en adviseren.

NEDLAB logo voor website Lucht en Gassen
Neem contact op