Zuurstof meten? NEDLAB Lucht en Gassen is een gespecialiseerd laboratorium!

NEDLAB is gespecialiseerd en gecertificeerd in het analyseren en onderzoeken van luchten en gassen, onder andere voor de zuurstofgehalte binnen uw organisatie. Wij zijn geaccrediteerd conform de NEN-EN-ISO/IEC 17025 norm.

Meer over testen van lucht en gassen

Lucht & gassen valt onder het Nederlandse, geaccrediteerde laboratorium NEDLAB groep. Wij voeren professionele luchtanalyses uit waarbij we uw lucht testen. Zo merken we afwijkingen op of verhelpen en voorkomen we ze.U wilt het zuurstofgehalte laten meten van een lucht, gas of andere stof? Laat uw vraag of opmerking achter via het formulier op deze pagina en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanleiding voor het laten met van zuurstofgehalte

Er zijn verschillende aanleidingen om zuurstofgehalte te laten meten. Denk bijvoorbeeld aan het zuurstofgehalte in bloed, water of lucht. NEDLAB Lucht en Gassen focust zich voornamelijk op het zuurstofgehalte in lucht, maar ook voor aanvragen over andere substanties bent u bij ons aan het juiste adres. We onderzoeken graag of we u verder kunnen helpen.

Wilt u uw ademlucht laten testen? Bezoek dan onze pagina over ademlucht.

Specialist in het meten van zuurstof

Wij onderzoeken bijvoorbeeld het gehalte van zuurstof in ademlucht, toegepaste lucht en gassen in de industrie, medicinale gassen of perslucht. Veelvoorkomende vragen die wij binnenkrijgen zijn vragen over de samenstelling en de kwaliteit van de lucht of het gas. Uw zuurstofgehalte meten wij in ons laboratorium waar wij vanuit onze quality control service werken. Ons laboratorium voldoet aan de NEN-EN-ISO/IEC 17025 norm.

Onze aanpak

We ontvangen graag een duidelijke omschrijving van uw vraag zodat we een goede inschatting kunnen maken van de mogelijkheden om het zuurstofgehalte te meten. Wij maken een voorstel voor u waarna we over het algemeen, na uw akkoord, een monster ter plaatse afnemen. De bevindingen worden in een rapport verwerkt dat we voorzien van een onderbouwd en degelijk advies.

zuurstof meten
Zuurstof meten

Kies voor NEDLAB


Hét geaccrediteerde laboratorium van Europa, wij testen, analyseren en adviseren.

NEDLAB logo voor website Lucht en Gassen
Neem contact op